Back to top

KØRSELSVEJLEDNING København

Københavns Lufthavn Parkering P19
Kystvejen P19
2770 Kastrup
Vis på kort

Kommer du kørende af E20 mod Sverige, skal du dreje af ved afkørsel 16 - Lufthavnen Ø, som er den sidste afkørsel før Sverige. Drej herefter til højre af Amager Strandvej og følg vejen til du når rundkørslen. Kør ned ad den sidste vej i rundkørslen - Kystvejen. Følg Kystvejen til du når Parkeringsplads 19 og drej til venstre ind på Parkering 19. Følg herefter parkeringsvagternes anvisninger.

 

Alternativ rute: Du kan med fordel køre af Englandsvej/Kirkevej og komme til P19 fra den modsatte side og herved undgå eventuel trafik fra motorvejstrafikanterne.

 

1) Ved indkørsel på Kirkevej syd/øst fra Lufthavnen (Dragør og omegn): 

Følg Kirkevej og drej til højre ad Hartkornsvej. Følg Hartkornsvej og drej til højre af Ndr. Dragørvej. Følg vejen og drej til venstre på Ndr. Strandvej. Følg Ndr. Strandvej til du rammer Kystvejen og drej til højre på Kystvejen. Følg Kystvejen til du rammer P19 og drej til højre ind på Parkering 19 og følg herefter parkeringsvagternes anvisninger.

 

2)Ved indkørsel på Englandsvej nord/vest fra Lufthavnen (Kbh K, Ø, N, V, Amager, Tårnby etc.):

Følg Englandsvej sydgående og drej til højre ad Hartkornsvej. Følg Hartkornsvej og drej til højre af Ndr. Dragørvej. Følg vejen og drej til venstre på Ndr. Strandvej. Følg Ndr. Strandvej til du rammer Kystvejen og drej til højre på Kystvejen. Følg Kystvejen til du rammer Parkering 19 og drej til højre ind på Parkering 19. Følg herefter parkeringsvagternes anvisninger.